Opsigelse og berosætning

Når man tegner et medlemskort hos Lege-revet gælder vores betingelser for opsigelse. Vi opfordrer derfor alle til at nærlæse vores betingelser når man opretter sit barn.
Der er en opsigelse på løbende måned + en måned på alle medlemskort, dette uanset hvor mange børn der oprettes medlemskort til.
Man skal være opmærksom på, at hvis man har en aftale kørende på henholdsvis 2 eller flere børn ad gangen, og der kun opsiges på et enkelt barn, ændres prisen dermed til det nye antal af børn på aftalen.

Et eksempel kan derfor være, at man har medlemskort til 2 børn á 155kr/md. Så ønsker man at opsige for det ene barn. Her overgår man til medlemskort for 1 barn á 99kr/md i stedet for. Dog er der fortsat løbende måned + en måneds opsigelse pr. barn.

Der opkræves oprettelsesgebyr på ny, ved genoprettelse af medlemskort, og ved opgradering til flere antal børn.

Et eksempel på løbende betaling ved opsigelse kan være som følgende. Medlemskortet opsiges eksempelvis d.16 juli, så opkræves man den sidste betaling d.1 august. Medlemskortet vil være aktivt måneden ud, og kan fortsat benyttes af barnet frem aftalens ophør.

Ved berosætning gøres samme vilkår gældende som ved opsigelse. For at overgå til berosætning er der også løbende måned + en måned. Berosætning koster samlet 19kr/md uanset antal børn med medlemskort i aftalen.
Berosætning er gældende for den samlede aftale, og kan ikke opdeles ved enkelte børn i aftalen.
Berosætning kan maksimum gælde i 3mdr ad gangen.

Ved opsigelse eller berosætning skal dette ske via vores hjemmeside med egne loginoplysninger. Man har altså selv ansvar for at få opsagt sine medlemskort i tide.
Man modtager en kvittering ved ændring af sit medlemskort/berosætning/opsigelse – disse opfordres man til at gemme, som bevis ved eventuelle fejlopkrævninger.

Kontakt os gerne hvis opsigelser, ændringer eller berosætninger forvolder problemer – vi står til rådighed for at hjælpe jer!
Læs gerne vores vilkår og betingelser godt igennem, vi ønsker rene linjer og glade familier.