REGELSÆT FOR MEDLEMSKORT OG DAGSPAS

Medlemskort
Med et medlemskort til Lege-revet kan barnet frit besøge os i samtlige åbningstider. Dette betyder, at man har mulighed for, at lege i flere timer ad gangen, eller nøjes med et kort besøg, hvis tiden bedst er til det. Det giver familien frie muligheder for sjov og leg, når det passer ind!

Medlemskortet tegnes af forældre/værge, men er tilhørende barnet. Alle børn fra 1-14år kan have et medlemskort til Lege-revet.

Det er IKKE tilladt, at låne sit medlemskort ud til andre, og kortet og medlemskabet lukkes ned i sådanne tilfælde. Der kan forekomme tillæg af bøder ved gentagne overtrædelser.

Som familie har man mulighed for, at vælge imellem flere løsninger alt efter hvor mange børn man har – prisen varierer herefter.

Hvert barn der har sit personlige medlemskort, kan medbringe op til to voksne gratis ved adgang. Dette kan give dejlige stunder med både mor, far, bedsteforældre, bonusforældre, tanter, onkler m.v. Det er også tilladt at medbringe andres børn, så længe barnet enten har medlemskort, eller at der betales for dagspas.
Børn skal altid ledsages af en person over 18år.

Mister man sit medlemskort kan der oprettes et nyt mod betaling af 49kr.

Hvert barn skal altid medbringe og registrere sit adgangskort i indgangen ved ankomst. Det er de voksne ledsagere der er ansvarlige for dette.

Oprettelse af medlemskort kan ske via vores hjemmeside – det er nemt og enkelt!

Dagspas
Køber man sig adgang til Lege-revet med et dagspas, er der ubegrænset af legetid på hele dagen.
Alle børn imellem 1-14år kan få dagspas – de skal dog ALTID ledsages af en person over 18år.
Dagspas kan både købes ved adgangskontrollen ved indgangen, og det kan også købes her på vores hjemmeside.
Med et dagspas er det tilladt at medbringe to voksne gratis. Hvert barn skal have hvert sit dagspas, og der skal derfor betales for samtlige børn. Det er ikke tilladt at deles flere om et dagspas.