REGELSÆT OG INFO

Beklædning
Grundet hygiejniske årsager er det kun tilladt at færdes i Lege-revet med strømpesokker eller hjemmesko. Hertil hører ikke nylonstrømper, da de ikke er skridsikre. Man må derfor ikke benytte fodtøj, der ikke hører under kategorien hjemmesko.
Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at færdes i bare tæer.
For barnets egen skyld rådes der på det kraftigste til, at have lange bukser på, som beskytter benene.

Mad og drikke
Det er tilladt selv at medbringe eget mad og drikke. Dette må dog kun nydes i spiseområder.
Madvarer, slik, tyggegummi m.v. må derfor ikke indtages i legeområder.
Det er ikke tilladt at afholde fødselsdag, medmindre man har booket vores fødselsdagslokale.

Pusleplads og køkken
Der er mulighed for at benytte sig af puslepladser på vores WC. Derudover har vi mikroovn og køleskab, som man gerne må benytte.

Rygning
Det er ikke tilladt at ryge i vores lokaler. Der henstilles til, at benytte askebægre udendørs, så vores områder holdes pænt. Rygning lige foran indgangspartiet er ikke tilladt, af hensyn til gæster der kommer og går.

Alkohol
Det er ikke tilladt at indtage alkohol eller spiritus i vores lokaler.

Garderobe
Man kan henstille fodtøj og overtøj i vores garderobe ved indgangen. Henstillingen af dette er på eget ansvar. Vi henviser til, at personlige ejendele og værdigenstande ikke efterlades uden opsyn.

Videoovervågning
Lege-revet er videoovervåget i alle lokaler. I tilfælde af ikke-betalende gæster kan dette benyttes som bevismateriale. Udøves der nogen form for hærværk i vores lokaler, meldes dette til politiet, og der kan opkræves erstatningskrav.
Personalet kan til enhver tid bortvise børn eller familier, hvis ikke de almindelige gængse ordensregler overholdes. Øjeblikkelig bortvisning kan også forekomme hvis børn eller voksne, kan være til skade, eller fare for andre gæster.

Eget ansvar
Det er på eget ansvar at færdes i vores lokaler. Alle børn skal minimum være ifølge en person over 18år. Denne person står til fuldt ansvar for barnet under hele besøget hos Lege-revet.

Parkering
Der er gratis parkeringspladser ved vores indgang.