Få rabat med et medlemskab

man-fre 09:00 – 17:00
lør-søn 09:00 – 18:00

 Bliv Medlem

Børneaktiviteter og aktiviteter for børn i Grenaa, Djursland

Sjove børneaktiviteter for børn i alle aldre

Hos Lege-revet i Grenaa har vi en masse sjove, fantasifulde og lærerige aktiviteter for børn.
Vores børneaktiviteter indeholder blandt andet store klatrestativer, hvor man møder forskellige aktiviteter for børn undervejs. Rutsjebaner, boldbassin, trampoliner, foamballs, bordfodbold, airhockey, boldbur med net og meget meget mere!
Vi føler selv, at vi bidrager med fantastiske indendørs aktiviteter for børn Djursland.

Aktiviteter i børnehøjde

Vi har taget højde for, at skabe nogle børneaktiviteter hvor aktivitetsniveauet godt må være lidt lavere. Vi har indrettet en kiosk, hvor man kan gå på indkøb i børnehøjde. Samtidig med at man kan snuppe sig en bid mad i den kreative restaurant – her er det børnene der bestemmer menuen. Alt dette er naturligvis bare leg og sjov!

Leg i rolige omgivelser

Selvfølgelig har vi også nogle aktiviteter for børn, som kan lide små køretøjer, eller at bygge med Legoklodser og magneter. I dette rum er der plads til at fordybe sig i en leg i rolige omgivelser. Kreativiteten i børneaktiviteterne her, kan også få frit spil ved, at bygge sit eget univers med Legoklodser ved Legobordet.

Vi vil elske at byde jer velkommen hos Lege-revet i Grenaa –  børneaktiviteter Djursland! Vi garanterer et smil på læben, og vi har de  skønneste aktiviteter for børn til under 10år!

Kom til Grenaa på Djursland og besøg vores dejlige legeland – med skønne aktiviteter for børn i alle aldre!